Медиите за нас

София заприличва все повече на големите европейски градове, където добрите условия за живот не са в центъра

„Нужна е съвременна „теория за обитаването“, насочена към нов облик на жилищния продукт, устойчива архитектура и респект към природните дадености“, казва един от най-успешните строителни предприемачи инж.

"Морени" зад Sofia Ring Mall

"Планекс инвест" ще строи комплекс от къщи върху земята на Danaos зад мола на Околовръстното. Инвестицията ще е 30 млн. евро автор: Боряна Генчева, в.

"Сънденс Резиденс" - въведен в експлоатация

  „Сънденс Резиденс“ – завършен, вече с Акт 16 и разрешение за ползване. Останаха само 8 апартамента с отлично изложение и панорама към Витоша.

„Корал Резиденс“ – дизайн, локация и морска панорама

Новият комплекс на „Планекс Инвест“ с модерно архитектурно звучене - „Корал Резиденс“, е разположен в кв.

Разговорът „за града“ е обединяващ за инвеститори и администрация

Инж. Пламен Андреев е управител на „Планекс Инвест“. Компанията е носител на множество награди в национални конкурси и реализира собствени инвестиционно-строителни проекти в София, Варна и цялото Черноморие.

Диалогът и публично-частното партньорство са важни фактори в подобряването на градската среда и инфраструктура, каза инж. Пламен Андреев

За поредна година жилищният сектор е най-динамичният от инвестиционна и строителна гледна точка, което неминуемо води до големи предизвикателства пред местната администрация и бизнеса.

„Планекс Инвест“ връчи награда по време на Innovation, Technology and Sourcing Awards

Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) връчиха за четвърти път годишните си награди за успехи в иновациите, високите технологии и аутсорсинга на специална церемония.

Инж. Пламен Андреев: Важно е строителното предприемачество да стане част от университетските програми

„Строителен предприемач е професия, която изисква много и различни познания и талант“, каза инж.

Предложения на БГФМА за промени в ЗУЕС намират място в нови правила за управление на етажната собственост, подготвяни от МРРБ

Министерството на регионалното развитие и благоустройството ще изработи нови правила за управление на етажната собственост, чийто фокус ще бъде подобряването на поддръжката на сгради и въвеждането на механизми за контрол...

Регионалният мениджър на „Планекс Инвест“ в София е преизбран за член на УС на БГФМА

Бисера Пейчева, регионален мениджър на „Планекс Инвест“ в София бе преизбрана за член на новия управителен съвет на Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА).