Медиите за нас

„Планекс Инвест“ връчи награда по време на Innovation, Technology and Sourcing Awards

Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) връчиха за четвърти път годишните си награди за успехи в иновациите, високите технологии и аутсорсинга на специална церемония.

Инж. Пламен Андреев: Важно е строителното предприемачество да стане част от университетските програми

„Строителен предприемач е професия, която изисква много и различни познания и талант“, каза инж.

Предложения на БГФМА за промени в ЗУЕС намират място в нови правила за управление на етажната собственост, подготвяни от МРРБ

Министерството на регионалното развитие и благоустройството ще изработи нови правила за управление на етажната собственост, чийто фокус ще бъде подобряването на поддръжката на сгради и въвеждането на механизми за контрол...

Регионалният мениджър на „Планекс Инвест“ в София е преизбран за член на УС на БГФМА

Бисера Пейчева, регионален мениджър на „Планекс Инвест“ в София бе преизбрана за член на новия управителен съвет на Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА).

Създаването на качествени публични градски пространства – лакмус за фирмената култура и обществената отговорност на строителния предприемач

С темата „Регенериране на един градски център“ завърши цикълът „АРХИТЕКТУРНИ СРЕЩИ“ на 19 октомври 2018 г. от 18:00 ч. в Зала 128 на Икономически университет – Варна.

„Планекс Инвест“ откри нов офис в София

Компанията е реализирала над 1 200 000 кв. м проекти из цялата страна за 28 години

Варна трябва да капитализира преимуществата си, за да подобри икономика на града и региона

Инж. Пламен Андреев, управител на Планекс Инвест, участва в „Среща на бизнеса във Варна и региона“.

„Корал Резиденс“ е новият жилищен проект на „Планекс Инвест“ във Варна

Комплексът има предимствата на свежия въздух, морската панорама и спокойствието на кв. „Бриз“ След отчетен ръст от 10% на сделките с имоти в София за 2017 г.

Нов жилищен проект на "Планекс Инвест" стартира в София

София, 25. 10. 2017 г. „Планекс Инвест“ пуска в продажба новия си жилищен проект в гр. София – „Сънденс Резиденс“ – модерен жилищен комплекс, разположен на ул. "Проф.

„Планекс Инвест“ е новият член на управителния съвет на Българската фасилити мениджмънт асоциация

Българската фасилити мениджмънт асоциация избра нов председател и членове на Управителния си съвет София, 13. 03. 2017г.