Медиите за нас

„Стрес тест“ ще покаже очакванията за имотния пазар

Реалното състояние и очакванията за бъдещето на пазара на недвижими имоти ще станат ясни след края на лятото  „В обстановка на пазарните сътресения, по-конкурентни ще бъдат проектите с устойчива концепция, създадени...

Ефектът на Covid-19 върху строителството ще се усети след 2-3 месеца

Промененият начин на живот ще наложи нови изисквания към жилищата, казва инж. Пламен Андреев, управител на „Планекс Инвест“ пред Economy.

„Морени клуб резиденс“ в полите на Витоша

„Морени клуб резиденс“ е новият проект на „Планекс инвест“ в София. „Морени“ е пример за респект към природата и отношение към начина на застрояване.

"Планекс Инвест" ООД вече е в топ 50 на най-рентабилните динамични компании в България

Инвестиционно-консултантска компания "Планекс Инвест" ООД е класирана на 47-мо място в годишната класация "Гепард" за най-динамичните малки и средни предприятия в България.

Интелигентните жилищни проекти - тенденция на бъдещето

12. 12. 2019, Profit. bg „Планекс инвест“ спечели първа награда в категория "Жилищни сгради" от националния конкурс "Сграда на годината". Разговаряме с инж.

„Корал Резиденс“ спечели първа награда в конкурса „СГРАДА НА ГОДИНАТА 2019“

София, 10. 12. 2019 г. За 18-и пореден път Националният конкурс "СГРАДА НА ГОДИНАТА" направи преглед на най-хубавите сгради в България, реализирани през изминаващата година.

София заприличва все повече на големите европейски градове, където добрите условия за живот не са в центъра

„Нужна е съвременна „теория за обитаването“, насочена към нов облик на жилищния продукт, устойчива архитектура и респект към природните дадености“, казва един от най-успешните строителни предприемачи инж.

"Морени" зад Sofia Ring Mall

"Планекс инвест" ще строи комплекс от къщи върху земята на Danaos зад мола на Околовръстното. Инвестицията ще е 30 млн. евро автор: Боряна Генчева, в.

"Сънденс Резиденс" - въведен в експлоатация

  „Сънденс Резиденс“ – завършен, вече с Акт 16 и разрешение за ползване. Останаха само 8 апартамента с отлично изложение и панорама към Витоша.

„Корал Резиденс“ – дизайн, локация и морска панорама

Новият комплекс на „Планекс Инвест“ с модерно архитектурно звучене - „Корал Резиденс“, е разположен в кв.

Разговорът „за града“ е обединяващ за инвеститори и администрация

Инж. Пламен Андреев е управител на „Планекс Инвест“. Компанията е носител на множество награди в национални конкурси и реализира собствени инвестиционно-строителни проекти в София, Варна и цялото Черноморие.

Диалогът и публично-частното партньорство са важни фактори в подобряването на градската среда и инфраструктура, каза инж. Пламен Андреев

За поредна година жилищният сектор е най-динамичният от инвестиционна и строителна гледна точка, което неминуемо води до големи предизвикателства пред местната администрация и бизнеса.

1 2 3