Нов жилищен проект на "Планекс Инвест" стартира в София

media news

София, 25.10.2017 г.

„Планекс Инвест“ пуска в продажба новия си жилищен проект в гр. София – „Сънденс Резиденс“ – модерен жилищен комплекс, разположен на ул. "Проф. Велизар Велков", в непосредствена близост до бул. „България“ и Околовръстен път, осигуряващи директен достъп до по-голямата част от града. Районът се отличава със специфичен микроклимат, чист въздух, тиха и спокойна атмосфера. Разположен е близо до резиденция „Бояна“ и ски лифтовете на Витоша.

„Сънденс Резиденс“ е 6-етажен жилищен комплекс, проектиран спрямо околните сгради, така че да се получи естествено уединение от градския шум. От комплекса се разкрива панорама към красивите склонове на Витоша. В сградата са проектирани 83 апартамента с площ от 60 до 198 кв.м., подземен и открит паркинг и 4 магазина на приземните нива. Предвиден е богато озеленен вътрешен двор с водно огледало, зони за отдих и детска площадка. Комплексът е от затворен тип, осигурен е професионален сграден мениджмънт. Услугата включва: портиерска служба и видеонаблюдение, текуща техническа поддръжка на общите части, ежедневно почистване, сезонно озеленяване, осигуряване на техническа изправност на всички инсталации и други.

На хармоничен живот в ритъма на слънцето ще се наслаждават бъдещите обитатели на „Сънденс Резиденс“. Изложението на жилищата е изцяло „изток-запад“ – сутрин сградата „посреща“ слънцето, а вечер го „изпраща“. Проектът ще бъде завършен до юни 2019 г.

Повече за „Сънденс Резиденс“ може да научите в нашия търговски сайт.