„Планекс Инвест“ е новият член на управителния съвет на Българската фасилити мениджмънт асоциация

BGFMA logo

Българската фасилити мениджмънт асоциация избра нов председател и членове на Управителния си съвет

София, 13.03.2017г. „Планекс Инвест“ е новият член на управителня съвет на Българската фасилити мениджмънт асоциация. Общото събрание се проведе в София на 10 март и избра нови членове на управителния съвет и негов нов председател. Подновеният управителен съвет ще работи по всички основни приоритети на асоциацията, сред които популяризиране и усъвършентстване на успехите и статута на фасилити мениджмънт бранша. Сред основните цели са разширяване на членската база на асоциацията, обученията по европейски стандард във фасилити мениджмънт и въвеждането им като критерий за всички заинтересовани страни. През 2018 година ще се проведе Европейската фасилити мениджмънт конференция в България и новото управление на БГФМА поема подготовката.

Новият председател Иван Велков сподели, че БГФМА прилага устойчиво европейски цели и световни стандарти. Сред членовете на управителния съвет е Бисера Пейчева от “Планекс Инвест“ с двегодишен мандат. Тя има 11 годишен опит в сферата на фасилити мениджмънта и развива марката PLHome на“Планекс Инвест“. Компанията е дългогодишен член на БГФМА и има значителен принос за популяризиране и развитие на фасилити мениджмънта в България.

“Фасилити мениджмънтът е динамична дейност изпълнена с много предизвикателства и БГФМА работи целенасочено върху обозначаването й като задължителен елемент за компаниите управляващи сграден фонд. Обсъдихме заедно мястото на България в индустрията и предстоящата конференция. Щастлива съм, че “Планекс Инвест“ е член на БГФМА и, че съм част от екипа който ще продължава да утвърждава българския фасилити мениджмънт като част от общоевропейските стандарти.“ – заяви Бисера Пейчева.