„Планекс Инвест“ има дългогодишен опит в поддръжката и управлението на градски и ваканционни комплекси, административни и търговски сгради.

Една от основните дейности на фирмата е поддръжката и управлението на градски и ваканционни комплекси, административни и търговски сгради. Ние осигуряваме цялостна поддръжка, мениджмънт на общите части и етажната собственост, както и индивидуално управление на имотите. От 2012 г. дейността се представя под търговската марка PLHome.

Наш основен приоритет е да запазим сградите в безупречено състояние, защото знаем, че така съхраняваме и добавяме стойност на имотите в тях. Услугите по поддръжка могат да включват: почистване на общите части; портиерска служба; контрол на достъпа и видеонаблюдение; пълно техническо обслужване и ремонти; поддръжка на водните и тревните площи; администриране, организация на събрания и други.

Нашите клиенти (индивидуални или корпоративни) могат да разчитат на пълно съдействие и за откриване и прехвърляне на партиди за електроенергия и вода, връзки с доставчици на телевизионни и интернет услуги, заплащане на данъци, такси и други.

За голяма част от сградите предлагаме допълнителни услуги като индивидуално почистване на имота на абонаментен принцип и ремонтни дейности по задание на клиента, извършвани от нашата специализирана ремонтна група.

Всички подробности относно дейностите по поддръжка и управление на сгради ще намерите на специализирания ни сайт www.PLHome.net Можете да отправите конкретни запитвания и да се свържете директно с нашите специалисти – те ще отговорят на вашите въпроси.